Начало Новини Актуално Коледно дарение на Граждански клуб ЛИПА

Коледно дарение на Граждански клуб ЛИПА

Актуално

На празника Рождество Христово, Граждански клуб ЛИПА направи традиционното си дарение за хората в затруднено положение при храм Св. Паисий Хилендарски в старозагорския кв. Зора. Членове на клуба донесоха хранителни продукти, включващи вино, олио, боб, ориз, леща, макарони, месни консерви, сладки и мед, както и продукти за социалната кухня при храма с голяма коледна пуйка. За благородния жест, помогнаха с дарения Холдинг Загора, Винарска изба Рогошев, фирма Стокси, членове и приятели на клуба.

И тази година Граждански клуб ЛИПА направи още нещо полезно за храм Св. Паисий Хилендарски. Съвместно с Ротари клуб Стара Загора - Берое, беше изграден голям навес за събития на открито, който също е коледен подарък за храма. Да припомним, че миналата година, за Коледа, ЛИПА инсталира фасадното ефектно енергоспестяващо осветление на храма, което коренно промени и облика на района.

Отец Йордан Карагеоргиев, храмов предстоятел, с топли думи отново благодари на членовете и приятелите на Граждански клуб ЛИПА за всичко, което правят от много години за храма и за миряните към него и ги благослови.

Екипът на Търговско-промишлена палата традиционно подкрепя инициативата на Граждански клуб ЛИПА за подпомагане на хора в затруднено положение.

Честито Рождество Христово!

С пожелание за светли Новогодишни празници, здрава, по-добра и благодатна 2022 Година!

Още новини