Начало Новини Актуално Книжарница от веригата Приятели посреща любителите на книгата и в Стара Загора

Книжарница от веригата Приятели посреща любителите на книгата и в Стара Загора

Актуално

Книжарница от веригата Приятели

От началото на септември в Стара Загора отвари врати най-новата книжарница от веригата Приятели. Книжарницата се намира в центъра на Стара Загора на бул. Симеон Велики № 117 (бившия електродом). Предлага богат асортимент на художествена литература за деца и възрастни, всичко за ученика, канцеларски материали и играчки.

Пред книжарницата е обособено специално място за любителите на хубавата книга, които могат до споделят приятните мигове и със свои приятели.
На откриването на книжарницата от веригата Приятели в Стара Загора присъстваха кметът на общината Живко Тодоров, председателят на Управителния съвет на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов и зам.-председателят на Палатата Красимира Соколова, гости и любители на литературата.

Водосвет на новия дом на книгата отслужи отец Михаил от Старозагорската епархия.

Домакините, сред които беше и Стефан Недков, франчайзер за веригата езикови центрове Берлиц в България и Румъния и на книжарници Преятели, получиха много поздравления и пожелания за успехи.

проект Стара Загора

проект Стара Загора

Стефан Недков, франчайзер за веригата езикови центрове Берлиц (Berlitz) в България и Румъния и Елена Физиева, офис мениджър на Берлиц в Стара Загора пред новата книжарница Приятели

Още новини