Начало Новини Актуално Кметът на Стара Загора проф. Светлин Танчев се бори за наградата Човек на XXI век

Кметът на Стара Загора проф. Светлин Танчев се бори за наградата Човек на XXI век

Актуално

Кметът на Община Стара Загора проф. Светлин Танчев е номиниран за националната награда Човек на XXI век. Наградата е учредена от сдружение Програма Произведено в България. Проф. Танчев ще се бори за приза в категория Държавно управление и като кмет се номинира за най-добри показатели на дейността му в община.

проф. Светлин Танчев

Церемонията по награждаването на победителите в различните категории ще се състои на 27 ноември 2009 г. от 19 ч. в хотел "Кемпински - Зографски" в София.
На церемонията по връчването на националния приз ще присъстват представители на деловия и бизнес елит. Поканени са и представители на държавни институции в сферата на икономиката, труда и човешки ресурси, политически и бизнес лидери и експерти от България и други страни-членки на ЕС, както и специални гости от Русия.
Наградата, която програма Произведено в България връчва е оценка и признание за човек, който работи и съзидава днес и сега, в условията на съвременна България. Това е награда за хора, които не държат на всяка цена да стоят на първите страници на вестниците и не се ласкаят да бъдат канени в телевизии. Това са хора, който здраво стоят на земята, защото успехите в този живот идват с много труд, упоритост и вяра в традициите, съобщават организаторите, се казва в съобщение на пресцентъра на общината.
Победителят в категорията за държавно управление ще бъде излъчен след края на гласуването на специалната страница на наградите "Човек на XXI век". Останалите номинирани и класирането до момента може да видите на адрес www.manof21century.com.

 

Още новини