Начало Новини Актуално Кметът на Стара Загора поздрави ПФК Берое

Кметът на Стара Загора поздрави ПФК Берое

Актуално

Стара ЗагораКметът на Община Стара Загора проф. Светлин Танчев изпрати поздравителен адрес до ръководството, треньорите и футболистите на ПФК Берое, съобщиха от пресцентъра на администрацията. В него се казва: Приемете моите най-сърдечни поздравления и благодарности за борбения дух, добрата игра и за незабравимите възторжени емоции, които донесохте на многобройните и верни фенове на любимия отбор на Стара Загора.

Вие доказахте, че Берое отново е фактор и че е един от най-стойностните български отбори. Спечелихте уважението на цялата футболна общественост и респекта на всички родни отбори. Показахте на България и Европа, че беройският дух е жив и несломим. Аз вярвам във Вас и съм сигурен, че тепърва предстоят още големи успехи. Пожелавам Ви много победи, добра и резултатна игра, с които да радвате всички беройци. Уверен съм, че ще затвърдите мнението, че Берое е един от отборите, играещи най-динамичен и красив футбол у нас.
А всички ние ще продължим да Ви подкрепяме и помагаме. Да работим за бъдещето на Берое, което сигурен съм, ще бъде още по-добро.

Още новини