Начало Новини Актуално Кметът на Стара Загора иска съдействие от министри за решаване на важни проблеми

Кметът на Стара Загора иска съдействие от министри за решаване на важни проблеми

Актуално

Кметът на община Стара Загора проф.Светлин Танчев изпрати официални писма, чрез които поиска лична ангажираност и съдействие от ресорни министри за разрешаването на актуални за града проблеми. В писмото си до министъра на труда и социалната политика Тотю Нанев се настоява за преразглеждане на решението за спиране финансирането по проект Красива България на ремонт на Дома за възрастни хора с физически увреждания, съобщиха от пресцентъра на общината.


Проф.Танчев изложи и няколко важни аргумента в писмото си за запазване на структурното поделение на Националната агенция по приходите в Стара Загора. Писмото е адресирано до министъра на финансите Симеон Дянков.
За запазване на бройката на координатора на Държавната агенция за младежта и спорта за област Стара Загора се настоява в официално писмо до Министъра на спорта. Кметът на община Стара Загора постави в писмото си до Министъра на отбраната Николай Младенов въпроса за изясняване на намеренията относно статута и бъдещето на Централния артилерийски технически изпитателен полигон в с. Змейово и други проблеми.
С поставените в официалните писма проблеми кметът на община Стара Загора проф. Светлин Танчев запозна лично премиера Бойко Борисов при вчерашното му посещение в Стара Загора.

Още новини