Начало Новини Актуално Клиника Алън Кар организира семинар в Стара Загора за спиране на пушенето

Клиника Алън Кар организира семинар в Стара Загора за спиране на пушенето

Актуално

клиника Алън Кар семинар Стара Загора спиране пушенеКлиника за спиране на пушенето Алън Кар организира семинар Не пуша вече, който ще се проведе в Стара Загора на 28 април, от 9,00 часа, в залата на Търговско-промишлена палата, на ул. Г.С. Раковски 66 (провеждането на семинара е отложено).

Да откажеш цигарите е може би най-хубавият подарък, който можеш да си направиш. А да откажеш цигарите заедно с любим човек е още по-хубаво, съветват от клиниката.
Ако се запишете за терапия през април и доведете със себе си още един пушач - партньор, любим, родител, дете или просто приятел, ние ще ви направим общо 40 лeва отстъпка от цената. Ще платите по 180 лева, вместо по 200 лева! Разбира се, с гаранцията на клиника Алън Кар - ако не ви помогнем да откажете цигарите, да ви върнем парите.

Запишете се сега!

Клиниката за спиране на пушенето Алън Кар е част от световната мрежа Allen Carr’s Easyway International - над 150 клиники в 45 страни, световно признати експерти по отказване на цигарите. Всяка година по целия свят успешно лекува над 50 000 пушачи. Повечето клиенти идват по препоръка на свои приятели, колеги или близки, които са изпитали ефекта на терапията. Благодарение на Алън Кар, от 1983 г. досега, над 13 000 000 пушачи по света са отказали цигарите завинаги.

Още новини