Начало Новини Актуално Кино Арена предлага онлайн резервации на билети

Кино Арена предлага онлайн резервации на билети

Актуално
Стара Загора

Билетите за филм в кино Арена от 3 декември вече са само на един клик разстояние! Зрителите ще могат да изберат най-добрите места в залите директно през сайта на киноверигата www.kinoarena.com, съобщиха от пресцентъра на Park Mall Стара Загора.

От няколко месеца кино Арена има напълно обновен сайт, като една от услугите, които вече предлага, е бързото и удобно резервиране на билети за избран филм. За целта зрителите трябва да се ригистрират с име и e-mail в сайта и да извършат няколко стъпки до генерирането на код на резервация. Резервираните билети се заплащат на касите на избрания кинокомплекс Арена при издаването им, след съобщаване на кода на резервацията. Всяка резервация се пази до 15 минути преди началото на избраната прожекция. С възможността за резервация на сайта, се скъсява разстоянието между кината Арена и динамичните, много ангажирани зрители, както и младите хора, които ежедневно си общуват в интернет пространството.
Зрителите на кино Арена вече могат да проверяват програмата на всяко кино чрез мобилния си телефон на http://kinoarena.com/mobile и да гледат филм за 5 лв всеки четвъртък през целия ден.

Още новини