Начало Новини Актуално Казанлък черпи с розов ликьор на Ваканция и Спа Експо‘ 2013

Казанлък черпи с розов ликьор на Ваканция и Спа Експо‘ 2013

Актуално

Казанлък розов ликьор Ваканция Спа ЕкспоКазанлък привлече вниманието на борса Ваканция и Спа Експо – София 2013, която се провежда в момента в Интер Експо център – София. Официалното откриване бе направено от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

След официалната церемония началото на празничната програма по откриването бе поставено от община Казанлък с тракийски бойни изкуства от членовете на Бага-Тур, фолклорни изпълнения на ансамбъл Арсенал и от красивата Нели Славова – Царица Роза 2012.

Всички гости на туристическото изложение, освен насладата от атрактивната програма, опитаха и розов ликьор от града на розите, съобщиха от пресцентъра на Община Казанлък.

Министър Делян Добрев разгледа изложението и отдели специално внимание на щанда на община Казанлък. С красиви рекламни материали и с програма на Празника на розата‘ 2013 Казанлък посреща своите многобройни посетители. На щанда на общината се представят още Исторически музей Искра и Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите – Казанлък.

На 15 февруари Община Казанлък заедно с музея участва в съпътстващата програма на борсата в блока Общински инициативи и проекти с презентацията на проекта Долината на тракийските царе.

Изключителен интерес към Казанлък и 110-ия Празник на розата бе засвидетелстван на изложението, което традиционно събира голям брой участници и гости. Това е едно от най-големите и престижни туристически изложения в България, провеждащ се под патронажа на МИЕТ.

Казанлък привлече интерес Ваканция Спа Експо

Още новини