Начало Новини Актуално Каузарите организират младежко обучение за изготвяне на добър бизнес план

Каузарите организират младежко обучение за изготвяне на добър бизнес план

Актуално

Каузарите, Стара ЗагораНеформална група Каузарите канят младежи от 17 до 19 години на двудневно обучение на тема Как да направим добър бизнес план и как да разработим успешен европейски проект. То е в рамките на проект Млад и зает, финансиран по програма Младежта в действие и ще се проведе на 9 и 10 ноември от 10 часа в зала 2 на хотел Железник в Стара Загора.

Обучението ще бъде с теоретична и практическа насоченост и ще се състои от четири модула:

  • Научи се да пишеш бизнес план
  • Срещни успешен бизнесмен
  • Научи се да разписваш европейски проект
  • Практически модул

Всички участници ще имат възможността не само да се потопят в сферата на бизнеса, финансите и европейските програми, а и да се срещнат лично с успешни ръководители на ключови старозагорски предприятия, които ще се опитат да предадат своя богат житейски опит, да споделят своите грешки и да покажат насоките, които всички трябва да спазват, за да бъдат успешни предприемачи.

Желаещите да участват трябва да изпратят попълнена регистрационна форма на имейл register.alliance@gmail.com не по-късно от 7 ноември 2013 г.
Местата са ограничени, за това с приоритет ще бъдат най-бързите.

Всеки участник трябва да получи писмо с потвърждение за неговото участие, което да представи при регистрацията на входа на залата в деня на събитието на хартиен носител или смартфон. Всички присъствали ще получат международнопризнат сертификат за участие YouthPass.

За допълнителни въпроси: Мирчо Христов - 0882 063859, Евгени Косев - 0882 703420.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора подкрепя дейността и инициативността на неформална група Каузарите и на създадения преди дни Младежки алианс за предприемачество, иновации и заетост.

Проект Млад и зает се реализира с финансовата подкрепа на програма Младежта в действие на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център Европейски младежки програми и инициативи.

 

Още новини