Начало Новини Актуално Кастамону България АД успешно представи новите си продукти на две водещи изложения в сферата на дървообработването и меб

Кастамону България АД успешно представи новите си продукти на две водещи изложения в сферата на дървообработването и мебелната индустрия

Актуално

Кастамону България АД успешно представи новите си продукти на две водещи изложения в сферата на дървообработването и мебелната индустрия.

От 4-ти до 7-ми април, екипът на Кастамону България АД участва на изложение Medwood, което се проведе в Metropolitan Expo, Атина, Гърция. За втора поредна година компанията участва на това международно изложение на гръцкия пазар и беше приета с огромен интерес.

Кастамону България АД взе участие и в специализирано изложение Техномебел, което се проведе в периода 23-ти - 26-ти април в Интер Експо Център София. Компанията представи най-новите продукти на Кастамону Ентегре, които се радваха на голямо внимание и одобрение от страна на посетителите.

Със своя атрактивен щанд и екип от професионалисти, Кастамону България АД предложи на посетителите едно вълнуващо изживяване сред богатото разнообразие от продукти и зарадва всички с изобилие от рекламни материали. Щандът на компанията се превърна в притегателен център на вдъхновение и креативност, където посетителите имаха възможност да се запознаят с най-новите декори на ЛПДЧ, вдъхновени от великолепието и многообразието на природата, както и с разнообразните възможности за комбинирането и приложението им във водещи интериорни стилове.

Голям интерес предизвикаха и новите предложения на компанията, сред които е и колекцията ламинирани подови настилки, Floorpan River, която предлага функция за влагозащита до 72 часа. Сред фаворитите на гостите се наредиха и най-новите декори кухненски плотове. Иновативният продукт Evosoft, с перфектната си матова повърхност и устойчивост срещу пръстови отпечатъци, меката пастелна цветова гама и кадифено на допир усещане, се очерта като абсолютен хит сред посетителите.

Кастамону България АД е част от международната група Kastamonu Entegre, един от световните лидери в производството на плоскости от дървесни частици, МДФ, ламиниран паркет и работни плотове. От създаването си през 1969 г., Kastamonu Entegre има над половин век опит, производствени мощности в 6 държави, повече от 7000 служители и експорт към над 100 страни.

Като водеща компания в дървообработващия сектор, залагаща на иновациите и качеството на продуктите, Kastamonu Entegre непрестанно се стреми да се усъвършенства и да предлага на своите клиенти най-доброто в областта на мебелната индустрия и интериорния дизайн.

Още новини