Начало Новини Актуално Карфур Стара Загора посрещна първите си клиенти (снимки)

Карфур Стара Загора посрещна първите си клиенти (снимки)

Актуално

Карфур Стара Загора Хипермаркет Карфур Стара Загора отвори врати на 20 декември и посрещна първите си клиенти. Лентата беше прерязана от зам.-кмета Иванка Сотирова. Магазинът е разположен на търговска площ от 5 300 кв.метра и предлага широк асортимент от над 35 000 артикула от хранителни и нехранителни стоки на достъпни цени и с високо качество, подредени съобразно принципа на хипермаркети Карфур - Всичко под един покрив.

Около 2 000 продукта от асортимента са стоки с марка Карфур от различни категории. Останалите са осигурени от български партньори - вносители и производители, част от които развиват дейност в региона.

Хипермаркет Карфур Стара Загора предлага изобилен асортимент от плодове и зеленчуци, прясно месо, специален щанд за живи и пресни риби, стоки за дома, бяла и черна техника, мебели, текстил и др. продукти. Магазинът разполага със собствена пекарна, с бистро с приготвени на място ястия за вкъщи и щанд за прясна риба.

Магазинът предлага и допълнителни услуги с цел улесняване на клиентите. На територията на хипермаркет Карфур Стара Загора са разположени:

  • офис на Алфа банк за издаване на кобрандирана карта Visa Dynamic, която дава възможност на клиентите на Карфур да получат обратно 10% от стойността на месечните покупки, направени в магазини на веригата;
  • офиси на Уникредит консюмър Файненсинг и на Jet Credit за отпускане на стокови кредити на частни лица с 0% лихва за закупуване на бяла и черна техника, IT продукти и мебели от Карфур;
  • гише на Български пощи, на което могат да се плащат сметки за комунални услуги, да се теглят и изпращат пари, да се получават и изпращат писма, а в скоро време и да се изплащат пенсии.

Хипермаркет Карфур Стара Загора се обслужва от 220 служители (130 наети на постоянен трудов договор и 90 служители на външни компании), разполага със 16 каси и работи всеки ден от 9,00 до 22,00 часа с послание към клиентите Удоволствието да пазаруваш по-евтино.

Стара Загора е 6-ият град, в който КМБ България отваря свой магазин, след като вече присъства в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе с два формата търговски обекти - хипермаркети и супермаркети.

Първият магазин Карфур в България е открит в Бургас през март 2009 г. Най-новият обект на КМБ България в Стара Загора е 15-ят магазин на веригата, която към момента оперира в страната с 8 хипермаркета и 7 супермаркета.

 

Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора

Още новини