Начало Новини Актуално Карфур открива хипермаркет в Стара Загора през есента на 2011 г.

Карфур открива хипермаркет в Стара Загора през есента на 2011 г.

Актуално
Кафур в Стара Загора

Лидерът в търговията на дребно в Европа и втори в световен мащаб Карфур (Carrefour) планира да открие първия си хипермаркет в Стара Загора през есента на тази година. Обектът на Карфур ще разполага с 5 000 кв. м. търговска площ и ще предложи на жителите и гостите на града и околността богато разнообразие от хранителни и нехранителни стоки за дома, офиса и свободното време.

Хипермаркетът на Карфур в Стара Загора ще бъде шестият от веригата в България, благодарение на който компанията ще засили позициите си на родния пазар. Carrefour стъпи в България през 2009 г. с обекта си в Бургас, последван от магазини в Пловдив, Варна, София и Русе през 2010 г., съобщиха от Карфур България.

Подобно на утвърдените хипермаркети на Карфур у нас, този в Стара Загора също ще следва концепцията “Всичко под един покрив”. Той ще предложи на клиентите си над 50 000 артикула на цени, близо 20% по-ниски от тези на конкурентните вериги. В хипермаркета ще бъдат разкрити около 200 нови работни места.

„Очакваме с нетърпение момента, в който Карфур ще отвори врати в гр. Стара Загора. Вярваме, че богатото разнообразието от продукти в хипермаркета, отличното обслужване и конкурентните цени ще го превърнат в любимото място за пазаруване на жителите и гостите на града.

Нещо повече – когато отвори врати в града, Карфур ще допринесе за цялостната промяна на търговията на дребно в Стара Загора. Това ще се случи благодарение на атрактивните ни оферти, които ще доведат до цялостно понижение на цените на дребно в града, и на вниманието ни към клиента - то ще допринесе за по-доброто качество на обслужване,” каза Кристиан Шарита, изпълнителен директор на Карфур в България.

Политиката на Карфур в международен мащаб е да работи изключително с местни производители и доставчици. Стъпвайки в Стара Загора, компанията ще насърчи развитието на местния бизнес, като използва услугите и стоките на фирмите от региона. Компанията вярва, че по този начин допринася и за запазването на местните традиции в района, където работи.

Карфур - Стара Загора

За Carrefour:

Групата Карфур е най-големият търговец на дребно в Европа и втори в света. Притежава над 15 500 магазина в 35 държави и осигурява над 495 000 работни места. За 50 години Карфур е част от живота на над 20 млн. клиенти в Европа, Азия и Америка.

В групата Карфур влизат различни по формат магазини, адаптирани към изискванията на клиентите - хипермаркети, супермаркети, хард дискаунтъри, convenience магазини и кеш & кери магазини, предлагащи голямо разнообразие от продукти и услуги на най-ниски цени. С повече от 3 милиарда транзакции на година, групата Карфур е социално отговорна компания, гарантираща на своите клиенти качеството и безопасността на предлаганите продукти. За 2009 г. компанията е реализирала продажби за 108,6 млрд. евро.

Още новини