Начало Новини Актуално Канят безработни младежи на концерт в Стара Загора

Канят безработни младежи на концерт в Стара Загора

Актуално
Бюро по трудаАгенцията по заетостта организира голям концерт за своята младежка аудитория на 11 юни, от 16.30 часа на Античния форум в Стара Загора.
Събитието е част от голяма информационна кампания, насочена към мотивиране на младите хора за активно поведение на пазара на труда по проект Готови за работа. Форматът е продължение на миналогодишната инициатива на Министерството на труда и социалната политика Спри да циклиш и се реализира с подкрепата на Оперативна програма Развитие на човешките ресурси.
Музикалната програма включва участие на популярните български изпълнители Дичо и Теди Кацарова, фолклорни изпълнители и детски състави, които ще се погрижат за всеки вкус и общото настроение на присъстващите. Част от забавлението ще бъде и допълнителна изненада томбола с награди.
Същевременно младите хора, техните близки и роднини, които проявяват интерес,ще могат да се запознаят на място с разнообразните възможности за започване на работа и подкрепа за заетост от страна на Агенцията по заетостта и нейните местни структури – бюрата по труда. Информационните щандове с материали за успешна трудова реализация и квалифицирани консултанти ще бъдат на разположение по време на цялото събитие.

Още новини