Начало Новини Актуално Към Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обособява Направление Турция

Към Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обособява Направление Турция

Актуално

Направление ТурцияВ последните няколко години има засилен интерес на турския бизнес към региона на Стара Загора, както и обратно. За това съдейства доброто партньорство на ръководството и екипа на Старозагорската палата с различни турски организации, като Одринската търговско-промишлена палата, Одринската стокова борса и турските организации, участващи в европейската мрежа Enterprise Europe Network. Тези контакти се активираха особено след старозагорската културна и бизнес мисия в Одрин през м. април 2018 г., с участието на Държавна опера Стара Загора и след работната среща в Одринската стокова борса през юли 2019 г.

Въз основа на всичко това и за подобряване на бъдещите комуникации с бизнеса и различни бизнес организации в Република Турция, към Търговско-промишлена палата Стара Загора се обособява Hаправление Турция с координатор, Исмет Чавушоглу, собственик и управител на фирма Елте Инженеринг ООД, дългогодишен член на Палатата, който има сериозни заслуги за успешното развитие на отношението между Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Турция.

Офисът на новото звено ще бъде в Стара Загора, ул. Темида 5, където, освен в централния офис на Палатата, ще могат да се осъществяват двустранни бизнес срещи, с всички необходими условия затова, вкл. с комплексно бизнес обслужване и с турско-български превод.

Контакти:

Още новини