Начало Новини Актуално Кадрови промeни в Областна дирекция Земеделие - Стара Загора

Кадрови промeни в Областна дирекция Земеделие - Стара Загора

Актуално

Доскорошният директор на Областна дирекция "Земеделие" - Стара Загора, инж. Йордан Узунов е преназначен в началник-отдел "Регионална политика" на дирекцията. Това е станало по негова молба, депозирана до министъра на земеделието и храните - съобщиха от пресцентъра на аграрното министерство.

Йордан Узунов оглави временно ОД "Земеделие" през април 2007 г., а по-късно, след конкурс, стана и титуляр. До избиране на нов директор временно изпълняващ длъжността ще е Анна Петкова, пише вестник Старозагорски новини.
В същото време съпругата на бившия зам.-областен управител и областен лидер на ДПС Хюсеин Енгер - Айнур Енгер, е отстранена от областната дирекция. По непотвърдена информация, това е станало по нейно настояване. Айнур Енгер оглавяваше отдел "Регионална политика", чийто приемник сега ще бъде инж.Йордан Узунов.
Преди десетина дни представителите на три браншови организации от животновъдството изразиха негодуванието си, че след изборите старите кадри на ДПС стоят на работните си места и де факто в сектора няма никаква промяна от времето на тройната коалиция.
Най-вероятно новият директор на областната дирекция в Стара Загора ще бъде избран чрез конкурс.

Още новини