Начало Новини Актуално Жорж Ганчев възстановява партийни структури от замразената си партия

Жорж Ганчев възстановява партийни структури от замразената си партия

Актуално

За 4 седмици са възстановени организациите на Национално патриотично обединение в 24 големи града, съобщи на пресконференция в Стара Загора лидерът му Жорж Ганчев. Целта е до юни догодина да бъдат възстановени всички 262 общински структури на замразената партия.

Няма време за губене. Патриотите идват тогава, когато никой не очаква, цитира свое интервю от май 2004 година Жорж Ганчев и подчерта, че точно сега е моментът да бъдат подкрепени българският национален идеал, българският език, българската религия, българските герои деца, защото патриотичната идея е по-голяма от нас, можем да бъдем само радетели. Ганчев цитира данни, според които само след 13 години в България ще живеят повече цигани, турци, араби и западни пенсионери, отколкото българи, а в българския език вече имало 54 на сто чуждици, но всички си мълчали. По думите му другите случайни патриотични партийки са се издънили, но Националното патриотично обединение ще вкара догодина свои представители в Народното събрание, както е вкарвал два пъти по 13 депутати с джобни пари.

За 30 септември е насрочен конгресът на Националното патриотично обединение. Тогава ще бъде направен преглед на досегашната политика, ще се направят промени в устава и програмата. Ние ще бъдем пробългарският баланс в центъра и не ме интерeсува някой да ме признава в ПЕС, в Брюксел, най-малко в Америка, каза още Жорж Ганчев. Според него големите пари не обичали независимите, но той не можел да бъде купен.
В типичния си стил той отправи остри критики към бивши и настоящи политици. Аз на Бойко може да му казвам каквото искам, но той в момента е нужен и несменяем до края на мандата си. Ние не искаме хаос в България, това ще бъде антибългарски ход на който и да било безотговорен политик, ако го поиска. Бойко може да си поиска извънредни избори когато реши. Народът му е дал отговорност и трябва да си свърши работата докрай. Някои закони са неприемливи и ще бъдат удряни от нас при всяка възможност, ако не се откажат, коментира Ганчев отношението си към министър-председателя.

Снощи беше възстановена организацията в Стара Загора, неин председател е стоматологът д-р Димитър Русев. Тази вечер предстои събрание в Сливен.

Информация: вестник Старозагорски новини

Още новини