Начало Новини Актуално Живко Тодоров кани старозагорци на рождения си ден, за да се включат в дарителска кампания за лечението на Камелия Добре

Живко Тодоров кани старозагорци на рождения си ден, за да се включат в дарителска кампания за лечението на Камелия Добрева

Актуално

Живко Тодоров - поканаНа 21 септември 2019 г. кметът на Стара Загора Живко Тодоров навършва 38 години и обяви, че ще отбележи личния си празник с благотворителна инициатива. Целта е да се съберат необходимите средства за лечението на млада жена от Стара Загора, което се извършва в Германия.

Удоволствие е за мен да Ви поканя на рождения си ден да споделим, макар и скромно, личния ми празник. Този път се надявам да сме повече хора, защото искам да подкрепим каузата за спасението на Камелия Добрева – казва в поканата си, която е отправена към всички старозагорци Живко Тодоров.

Камелия Добрева е от Стара Загора, на 32 години и страда от остра Т-лимфобластна левкемия, а сумата от 300 000 евро, която е необходима за нейното лечение, е непосилна за семейството.

Ще бъда по-щастлив на рождения си ден, ако вместо подаръци и цветя, съберем добрина!с тази думи Живко Тодоров призовава всеки, който има възможност да се включи в благотворителната инициатива.

Живко Тодоров разчита на съпричастност от страна на всички и на парични дарения, които могат да бъдат направени не само в конкретния ден, а също и преди и след това.

Благотворителното събитие е от 19:00 часа в Регионалния исторически музей – на приземния етаж, Лапидариума и Античната улица. Всеки може да реши дали да помогне като използва дарителските кутии или дарителските сметки, които са в Банка ДСК:

  • EUR сметка с IBAN: BG93STSA93000026167852 - Kameliya Dobreva
  • BGN сметка с IBAN: BG68STSA93000026167817 BIC: STSABGSF - титуляр: Камелия Добрева Добрева
  • Pay Pal - kameliq.dobreva@gmail.com

Повече за кампанията: https://www.facebook.com/zaedno.za.kameliq

Pokana

Още новини