Начало Новини Актуално Живко Тодоров, депутат от ГЕРБ: Срещу Желева се водеше крайно негативна кампания

Живко Тодоров, депутат от ГЕРБ: Срещу Желева се водеше крайно негативна кампания

Актуално

"Прекалено много се изписа срещу външния ни министър Румяна Желева в навечерието на нейното изслушване в Европейския парламент като кандидат за комисар. Това поведение бе неадекватно, то вреди на международния имидж на България и най-лошото в случая е, че е дело на български политици."

Така коментира възникналия с външния ни министър Румяна Желева казус зам.-председателят на парламентарната комисия по външна политика и отбрана - старозагорският депутат Живко Тодоров, пише вестник Старозагорски новини.
"Смятам, че въпреки негативните реакции срещу Желева, тя в крайна сметка ще бъде утвърдена за европейски комисар, ЕК и ЕНП ще я подкрепят изцяло", каза още Живко Тодоров, който бе включен в държавната ни делегация, водена от премиера Бойко Борисов, която посети в началото на седмицата държавата Израел.
"Лошо впечатление в международен план прави това, че българи работят срещу българи, това не е добре за страната. При посещението ни в Израел ние се срещнахме с лидера на най-голямата опозиционна партия в тази страна КАДИМА - Ципи Ливни. При разговорите ни с нея и други представители на опозицията ние не чухме нито една лоша дума по отношение на актуалните управляващи в страната", коментира още ситуацията чрез това сравнение Живко Тодоров.

Още новини