Начало Новини Актуално Железник - М стартира модерна база с ново технологично оборудване

Железник - М стартира модерна база с ново технологично оборудване

Актуално

Старозагорската фирма Железник - М ООД е сред утвърдените в търговията с метали и метални изделия вече близо 20 години. Винкели, ламарини, профили, бетонно желязо, тръби - фирмата предлага пълната гама метални изделия за широко потребление.

Доставя и специфични метали по предварителна заявка на клиента. Разполага с голяма база, която ползва заедно с Метал ком, а вече е пред завършване и новата й сграда, пише вестник Национална бизнес поща. Тя е с модерна архитектура, най-ново техническо оборудване и отговаря на всички изисквания за тази дейност. Във фирмата в момента работят 26 души.

Икономическата криза безспорно дава своето отражение и върху бизнеса с метали. Строителството, енергетиката и машиностроенето са основните отрасли, за които доставя метали Железник - М. Намаленият обем на строителството ни накара да се ориентираме повече към металообработващите услуги, обясни Кирил Михайлов, управител на фирмата. Покриваме с метали и услуги цяла Южна България. Разполагаме с най-голямата складова база в региона и това ни прави конкурентоспособни на пазара, допълни той. Около 3000 т желязо, обхващащи 2000 номенклатури, се съхраняват на склад.

Металообработващите услуги са за първична обработка - рязане, сгъване, заварки, заготовки по предварително зададени размери. Фирмата извършва газово рязане с програмна машина по чертеж на клиента и рязане на гилотина.
За своите клиенти Железник - М извършва и транспортни услуги - доставка на материали на място, както и услуги с автокран и вишка.

За допълнителна информация: 042/602 006.

Още новини