Начало Новини Актуално Известни брандове откриват магазини в новия търговски център Galleria Stara Zagora

Известни брандове откриват магазини в новия търговски център Galleria Stara Zagora

Актуално

Стара ЗагораDeichmann, Reserved, Drogerie Markt и много други са сред ключовите брандове, които ще отворят магазините си през първата половина на ноември в новия търговски център в Стара Загора – Galleria Stara Zagora. С новата дата на откриване  Galleria Stara Zagora ще позволи на големите си международни наематели да подготвят магазините си с новите есенно-зимни колекции.

Galleria Stara Zagora е разположенa в един от най-хубавите и леснодостъпни централни райони на града и ще посрещне пристрастените към шопинга и развлеченията с площ  от 25 000 квадратни метра, заета от ценово достъпни международни модни магазини като тези на испанския лидер в градската мода ZARA и другите марки от групата на Inditex Pull & Bear, Stradivarius и Bershka. Търговският център ще бъде допълнително подсилен и от супермаркет, част от международна верига.
Galleria Stara Zagora ще отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти с търговската си площ на четири нива, включително и за развлечения със седем киносалона, кафенета, ресторанти, заведения за бързо хранене, както и детски кът и 800 паркоместа.
Galleria Stara Zagora е част от международна верига търговски комплекси, притежавана и управлявана от GTC. Търговският център в Стара Загора е първият открит от GTC в България. Следващите от голямата верига Galleria в България ще бъдат Galleria Varna и Galleria Burgas, чието интензивно изграждане тече в момента.

Galleria Stara Zagora е многофункционален търговско-развлекателен комплекс, част от  едноимената международна верига шопинг центрове GALLERIA, разработена и управлявана от GLOBE TRADE CENTRE S.A. (GTC S.A.). Нетната засроена площ на проекта, разположен на 4 нива, е 36 400 кв.м. Комплексът разполага с мултиплекс със 7 киносалона, модни магазини на популярни международни марки, кът за хранене, супермаркет, детски център и паркинг с 800 паркоместа. Инвестицията на GTC в този проект надхвърля 50 милиона евро.
www.galleriasz.bg/

GTC Bulgaria е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), един от най- големите инвеститори в Централна и Източна Европа. Компанията стъпва на българския пазар с четири проекта за търговски комплекси GALLERIA, част от едноименната международна верига: Galleria Stara Zagora, Galleria Burgas, Galleria Varna и Galleria Russe.
www.gtc.bg/

Globe Trade Centre S.A. (GTC) е основана в Полша през 1994г. В момента е един от водещите инвеститори в Нова Европа. GTC развива активно дейността си в 10 държави в региона: Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Хърватия, България, Словакия, Украйна и Русия, като съсредоточава инвестициите в столиците на тези страни. Понастоящем портфолиото на GTC включва 130 проекта. GTC е дружество, чиито акции се търгуват на Варшавската фондова борса.
www.gtc.com.pl/

Стара Загора

Още новини