Начало Новини Актуално Изложението Доверете се на българското ще бъде открито на 10 май

Изложението Доверете се на българското ще бъде открито на 10 май

Актуално

Изложение Доверете българско открито 10 майОт 10 до 18 май 2014 г. в Националния дворец на културата в София ще се проведе второто издание на  търговското изложение Доверете се на българското. Негов организатор е Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Над 60 фирми - производители, търговци, предприемачи, сред които водещи български компании, ще представят продукцията си. На щандове ще се предлагат храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за бита и други. Чрез изложението БТПП продължава своята активна дейност в услуга на българските предприемачи и съдейства за развитието на бизнеса.

Търговското изложение Доверете се на българското събира на едно място само български производители и търговци. Участието в експозиция дава възможност както за представяне на фирмите и техните продукти, така и за директни срещи между представителите на бизнеса и потребителите.
Изложението ще се проведе в НДК, партер, полуниво Изток, втори етаж. Работното време е от 10:00 до 20:00 часа от 10 до 18 май. Входът е свободен.

За допълнителна информация:
Българска търговско-промишлена палата
Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване
Милен Моллов - мениджър на изложението
Тел. 02 989 72 40
fairs1@bcci.bg
http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs.html
https://www.facebook.com/DovereteSeNaBulgarskoto

Още новини