Начало Новини Актуално Изложба договаряне Интертекстил 2009 - есен ще се проведе в НДК от 23 до 27 септември

Изложба договаряне Интертекстил 2009 - есен ще се проведе в НДК от 23 до 27 септември

Актуално

От 23 до 27 септември в Националния дворец на културата (етаж 4) в София отваря врати и изложба договаряне Интертекстил 2009 - есен, организирана от Българска търговско-промишлена палата. Традиционно фирми производители и вносители ще изложат - текстил, облекло, кожени изделия и аксесоари, в крак с най новите и актуални модни тенденции  подходящи за есенно-зимния сезон   на атрактивни цени.

Освен преобладаващият брой  български производители, участват  дистрибутори и представители на чужди фирми от Унгария, Гърция и Турция.
Елегантна младежка и дамска конфекция, ще изложат фирмите Натали, Би Пи Фешън, Сенжан, Елена Маркова, Диана Атанасова и др., чиито облекла са  в тон с модата в различни цветове и кройки.

Традиционните участници представители на фирма Роси – Русе отново ще представят своята нова колекция от дамски палта за предстоящия зимен   сезон от качествени италиански платове и в модерна цветова гама.

За мъжете спортни така и класически пуловери са изложени на щанда на фирма Ротекс  ,която  предлага богат избор от номерация ,цветова гама и ниски цени.

Тук са утвърдените и добре познати на българския пазар и на посетителите на Интертекстил  фирми Рай - Хасково,  Петров Адаст, които  предлагат изненади от трикотаж като модели и цени.

Новите модели от туники и блузи на фирма Флорин  отново могат да се закупят на Интертекстил.

Качествено бельо - дамско, мъжко и детско изобилства директно от българските производители – фирмите- Джули стил и Цвети фешън от Трявна.

Фирма Гардения Орхидеа – производители на чорапогащи и чорапи предлагат богат асортимент от цветове и модели .

Фирма Ексон пък предлага чорапи за всеки клиент на цени на производител.

Кожени обувки  и  ботуши  както и чанти към тях са на щандовете на фирмите Артел и Лиана.

За пореден  път Денис - Пловдив ще зарадва клиентките с младежко облекло като модели и цени.

Най-малките посетители могат да бъдат облечени с облеклата на фирмата производител Стела – Русе. Дрехи с отлично качество и стил.

За първи път на Интертекстил ще участва турската фирма MIRO TEKSTIL. Фирмата произвежда богат асортимент от висококачествени модни чорапогащи и чорапи, които ще покаже на изложбата както на посетители така и на бъдещи български партньори.

ЕТ Стойко Загорчев е производител на парфюмна вода ZAG Zodiak с висококачествени френски парфюмни композиции и декоративна козметика Dory Cosmetics.

Качеството на техните продукти се гарантира от добре подбраните рецептури и компоненти на едни от най-добрите фирми в Европа и строгото им съблюдаване.

Вносна и авторска сребърна бижутерия предлага фирма СИЛВЪР ДРИЙМ, а добре познатите на българският пазар производители на масова бижутерия Цвете от

Трявна отново ще зарадват своите клиенти с новите си модели. Ръчно изработена бижутерия от керамика, с уникален дизайн ще изложи фирма ИНА - Цветелина Христова.

На Интертекстил всеки посетител може да намери най-качествено и подходящо облекло на доставни цени от производители както за себе си,  така и за свойте близки, а производители и търговци да направят контакти и договаряния.
Изложбата предоставя  възможности за сътрудничество  с потенциални партньори  в сферата на този приоритетен за българската икономика отрасъл.
Работното време на изложбата е от 10.00 до 19.00 часа.

 

 

Още новини