Начало Новини От Палатата Излезе от печат Икономически годишник на регион Стара Загора 2024

Излезе от печат Икономически годишник на регион Стара Загора 2024

От Палатата

Търговско-промишлена палата - Стара Загора ви информира, че излезе от печат 23-то издание на Икономически годишник на регион Стара Загора 2024 - единствено по рода си регионално двуезично издание за България, с богата обобщена икономическа и фирмена информация. Изданието е икономическата визитка на Старозагорска област и е насочено основно към бизнес партньори и потенциални инвеститори, но е полезно за всички с интерес към Старозагорски регион. Хартиеният вариант на изданието се разпространява и чрез регионални и национални институции и организации, чуждестранни търговски мисии в България и български търговски представителства зад граница, както на форуми и търговски изложения у нас и в чужбина.   

Убедени сме, че изданието ще бъде полезно за вас и вашите служители и ще бъде чудесна добавка към материалите, които предоставяте на ваши гости и партньори. 

Екземпляри от Икономически  годишник на регион Стара Загора 2024 можете да закупите от офиса на Търговско-промишлена палата. 
Единичната цена на изданието е 18 лв. (с вкл. ДДС).

Рекламодателите получават безплатен екземпляр, който ще им бъде доставен по определен график или могат да го получат в офиса на Палатата.  

Още новини