Начало Новини От Палатата Излезе от печат Икономически годишник на регион Стара Загора 2023

Излезе от печат Икономически годишник на регион Стара Загора 2023

От Палатата

Търговско-промишлена палата - Стара Загора информира, че излезе от печат 22-то издание на Икономически годишник на регион Стара Загора 2023 - единствено по рода си регионално двуезично издание за България, с богата обобщена икономическа и фирмена информация. Изданието е икономическата визитка на Старозагорска област и е насочено основно към бизнес партньори и потенциални инвеститори, но е полезно за всички с интерес към Старозагорски регион. Хартиеният вариант на изданието се разпространява и чрез регионални и национални институции и организации, чуждестранни търговски мисии в България и български търговски представителства зад граница, както на форуми и търговски изложения у нас и в чужбина. Електронния вариант на изданието можете да видите тук: https://www.chambersz.com/doc/Economic-Yearbook-Stara-Zagora-Region-Bulgaria-2023.pdf

Убедени сме, че този годишник ще бъде изключително полезен за вас и вашите служители и ще бъде чудесна добавка към материалите, които предоставяте на ваши гости и партньори, казват от ръководството на Палатата.

Екземпляри от Икономически годишник на регион Стара Загора 2021 можете да закупите от офиса на Търговско-промишлена палата.

Единичната цена на изданието е 18 лв. (с вкл. ДДС).
 
Рекламодателите получават безплатен екземпляр, който могат да вземат веднага от офиса на Палата. Останалите рекламодатели ще получат изданието в офисите си, по определен график.

Още новини