Начало Новини Актуално Ивис откри търговски комплекс с магазини, фитнес и детски кът в Стара Загора

Ивис откри търговски комплекс с магазини, фитнес и детски кът в Стара Загора

Актуално

Първият по рода си за Стара Загора и региона Търговски развлекателен център Ивис отвори врати навръх Първа пролет. Това ще бъде уникален по рода си център за развлечения и търговия, гарантират собствениците.

Искахме да създадем място, където хората да идват и да прекарат голяма част от ежедневието си без да трябва да ходят на няколко места и да харчат пари за транспорт.
Точно по тази причина комплексът е разположен в топ-центъра на Стара Загора, а именно на улица Ген. Гурко 36, пресечката с улица Отец Паисий.
На първия етаж в Търговския развлекателен център Ивис са разположени два магазина, които ще предлагат изключително голям асортимент козметични и други стоки на промоции, както перилни и почистващи препарати на невероятно ниски цени, пише вестник Национална бизнес поща. Ще се предлагат маркови парфюми на цени на едро, като асортиментът е неограничен.

На следващото ниво се намира най-голямата фитнес зала в Стара Загора, простирайки се на колосалните над 800 кв.м. Тя ще включва Кардио център, фитнес център, СПА център с парна баня, Инфрачервена кабина, СПА капсула за подводни и антицелулитни масажи, Соларно студио.
В комплекса е разположено и уникално бутиково кафе с невероятна атмосфера, предлагащо топли напитки, сокове от прясно изцедени плодове, както и свежи и диетични храни. Има и протеин бар с изключително атрактивни цени на протеини и хранителни добавки.

Търговският развлекателен център Ивис предлага и уникалната услуга - Детски кът. Тя е за всички майки, които досега са нямали възможността да посещават фитнес зали, поради това, че няма кой да гледа техните деца. Сега вече това е наша грижа и те спокойно могат да се насладят на приятна тренировка и релаксиращ отдих в СПА център Ивис, казват собствениците. При това до края на лятото Детският кът в центъра, ще работи абсолютно безплатно за радост на всички дечица.

До края на март Търговският развлекателен център ще предлага изключително голям брой промоции и цени на еднократни посещения, както и на месечни карти за тренировки. Всички клиенти, които искат да видят този уникален комплекс, могат да го направят напълно безплатно, благодарение на талона, даващ възможност за 3 безплатни посещения.
Търговският развлекателен център Ивис ще е с работно време от 7 ч. до 23 ч. за фитнес залата, Ivis Cafe и СПА центъра, а за търговските обекти от 9.30 ч. до 20 ч.

Още новини