Начало Новини Актуално IT бизнес-закуска в Стара Загора

IT бизнес-закуска в Стара Загора

Актуално

Специална среща между ИТ сектора и бизнеса в Стара Загора ще се проведе утре. Събитието е част от календара на Фестивала на технологиите Zara Tech Spring и ще започне в 10:30 в залата на ресторант 042 (в сградата на Художествената галерия) под формата на бизнес-закуска. Организатор е Сдружение IT Стара Загора, което вече повече от три години работи за установяването на устойчива IT и дигитална екосистема в града ни.

Основната цел, която си поставят организаторите с тази среща, е да се говори за нуждата и възможностите за дигитализация и да се сподели опит, практически примери и насоки за внедряване на нови технологии в компаниите в региона. Поканени са специалисти, работили по дигитализацията на различни организации, както и мениджъри на местни бизнеси, които вече успешно са преминали по пътя и ще разкажат за предизвикателствата и ползите от първа ръка.

Ще покажем нещата, които направихме за дигиталната среда в града през последните три години с фокус качествено IT образование и защо това е важно за цялостното развитие на бизнес средата.

Ще засегнем и темата за широкият набор от възможности за финансиране на иновативни проекти, които са на разположение за бизнеса в региона. Ще говорим и как можем ние, специалистите от IT сектора, да ви съдействаме ефективно в процеса по дигитализация и имплементиране на нови технологии.

Градът ни има този потенциал  - елате да поговорим за нашата по-дигитална, по-модерна и по-успешна Стара Загора! Така се обръщат към бизнеса от IT сектора в града на липите.

ТПП - Стара Загора подкрепя събитието и ще участва в него.

Още новини