Начало Новини IT бизнес-закуска в Стара Загора, 23.05.2023г., 10:30 часа

IT бизнес-закуска в Стара Загора, 23.05.2023г., 10:30 часа

Сдружение IT Стара Загора, организира специална среща между ИТ сектора и бизнеса в Стара Загора. Събитието е част от календара на Фестивала на технологиите Zara Tech Spring и ще се проведе на 23.05.2023г. (вторник) от 10:30 – 12 часа в залата на ресторант 042 (в сградата на Художествената галерия) под формата на бизнес-закуска. Организатор е Сдружение IT Стара Загора, което вече повече от три години работи за установяването на устойчива IT и дигитална екосистема в града ни.

Основната цел, която си поставяме с тази среща е да поговорим за нуждата и възможностите за дигитализация и да споделим опит, практически примери и насоки за внедряване на нови технологии в компаниите в региона. Поканили сме колеги, работили по дигитализацията на различни организации, както и мениджъри на местни бизнеси, които вече успешно са преминали по пътя и ще разкажат за предизвикателствата и ползите от първа ръка.

Ще покажем нещата, които направихме за дигиталната среда в града през последните три години с фокус качествено IT образование и защо това е важно за цялостното развитие на бизнес средата.

Ще засегнем и темата за широкият набор от възможности за финансиране на иновативни проекти, които са на разположение за бизнеса в региона. Ще говорим и как можем ние, специалистите от IT сектора, да ви съдействаме ефективно в процеса по дигитализация и имплементиране на нови технологии.

Градът ни има този потенциал  - елате да поговорим за нашата по-дигитална, по-модерна и по-успешна Стара Загора!

Още новини