Начало Новини Актуално Йордан Николов получи фланелка с автограф на Джейми Карагър

Йордан Николов получи фланелка с автограф на Джейми Карагър

Актуално
Йордан Николов

Областният управител на област Стара Загора Йордан Николов е горд притежател на оригиналната фланелка на ветерана на  английския футболен клуб Ливърпул Джейми Карагър, с която рита миналия сезон в мача срещу тима на Челси. Запознати припомнят, че това е първият двубой, в който Фернандо Торес се състезава за новия си клуб Челси, след трансфера му от клуба на червените.

Фланелката с автографа на защитника, който носи капитанската лента на Мърсисайдци в отсъствието на Стивън Джерард, е с най-добри пожелания и беше предадена на Николов от бащата на футболиста Фил Карагър, който има брак с българката Ганка Турланова - Карагър и са прекарали заедно летния си отдих в Бургас, съобщиха от пресцентъра на областна администрация - Стара Загора.

Познанството на областния управител с Карагър-баща датира от март 2009 г., когато по негова покана посещава школата на футболния Ливърпул, за да наблюдава процеса на обучение и тренировки на младите състезатели. Идеята била клубът да финансира създаването на детско-юношеска школа по футбол в България. Проектът не се реализирал, но добрите чувства и приятелството останали.

Джейми Карагър е на 33 години, играе на Анфийлд от 18-годишен и е в първата тройка на футболистите с най-много мачове за отбора на Мърсисайд.

Още новини