Начало Новини Актуално Интернет сайт проучва сексуалността на българската жена

Интернет сайт проучва сексуалността на българската жена

Актуално

Стара ЗагораНезависимият сайт www.pitat.me стартира Национална кампания за проучване сексуалността на българската жена, под мотото Става ли българската жена? Въпросите в анкетите са отново искрени и провокативни и целят да разкрият дълбоко крити тайни. Засегнати са дори и силно табуизирани теми, съобщиха инициаторите.

Случвало ли ви се е да симулирате оргазъм?
Случвало ли ви се е да задоволявате сексуалните си желания самостоятелно?
Добра любовница ли е българската жена?
Това са само част от въпросите, целящи най-накрая да дадат отговор на мъжете за неразгадаемите мисли и желания на женската половина от българското общество. А въпросите, насочени към мъжете пък ще разкрият каква е тяхната истинска оценка за техните партньорки.
Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българската жена, а като приключи кампанията заедно с резултатите от проучването на сексуалността на българския мъж, ще имаме ясна представа какви са сексуалните взаимоотношения в българските семейства. Отново има въпроси както за мъжете, така и дамите. Очаква се съпоставката на двете гледни точки да представи интересни резултати и несподелени истини.
Националното проучване „Става ли българската жена?“ ще се проведе само онлайн на сайта www.pitat.me. Периодът, в който всеки ще може да даде своето мнение е един месец (от 20 септември до 20 октомври 2010 г.)
 Сайтът www.pitat.me провежда различни актуални допитвания в обществото, чиято цел е да разкрият различни обществени табута и да развенчаят социални митове. Резултатите от проведеното проучване за сексуалността на българския мъж сочат, че българският мъж действително е желан любовник, но му трябва повече секс и всеотдайност към партньорката, за да го докаже.
22 134 хиляди българи бяха анкетирани по време на Националната кампания за проучване сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж?“. По време на тримесечното проучване кампанията посети 18 града в България - София, Пловдив, Сандански, Благоевград, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Стара Загора, Ямбол, Велико Търново, Русе, Варна, Поморие, Приморско, Бургас, Несебър и Созопол. Приблизително 60% от участниците в допитването са присъствали лично на някое от събитията, а 40% са предпочели да попълнят онлайн варианта на анкетата. Статистиката сочи, че дамите, участвали в проучването, са с около 1000 повече от мъжете.

 

Още новини