Начало Новини Актуално Иновативната платформа Design Expert дава дизайнерски решение за бизнесите

Иновативната платформа Design Expert дава дизайнерски решение за бизнесите

Актуално

Носителите на наградите за Иновативно предприятие на годината бяха обявени вчера, на 7 декември, на официална церемония по време на XVIII Национален иновационен форум. Тази година той премина под надслов Иновациите в подкрепа на дигитален и зелен преход, а платформата Design Expert получи отличие за Високи постижения в иновациите 2022.

Отличената платформа е 100% собственост на дигитална агенция SEOMAX, според сделката, финализирана в първата половина на тази година. След придобиването, новите собственици Любомир Атанасов и Петър Дяксов започват процес по оптимизиране на бизнес модела, като изграждат и напълно нова специализирана платформа, която съдържа и подобрени функционалности. Обновената версия на Design Expert беше финализирана и официално представена миналата седмица, а няколко дни по-късно тя е носител на отличие. Платформата получи титлата си заради иновативния бизнес модел, който предлага и към момента е без аналог в страната. Дигитализацията на бизнесите нараства постоянно, особено през последните няколко години. Компаниите - малки, големи и дори консервативни, отчитат ползите от интернет и дигиталния маркетинг, които им дават възможност, да пораснат или да навлязат на нови пазари. С нашата иновативна платформа за графичен дизайн, ние помагаме на тези компании да представят себе си или продуктите си по желания от тях начин, защото най-голямо е въздействието на визуалните материали., коментира Петър Дяксов, съсобственик на платформата.

Design Expert е онлайн платформа за създаване на неограничен брой индивидуални графични дизайни, която дава възможност на клиента да зададе своите критерии и изисквания за цветове, шрифтове и формати. Опитни графични дизайнери приемат заявката и в рамките на 24 часа или 48 часа изпращат своите предложения към клиента.

Конкурсът Иновативно предприятие на годината 2022 се организира от Фондация Приложни изследвания и комуникации, Enterprise Europe Network - България и се традиционно се провежда под егидата на Президента на Република България.

Още новини