Начало Новини Актуално Инж. Благовеста Шинева представи лекция за осъзнаването и спазванета на правилата за качество и безопасност на продуктит

Инж. Благовеста Шинева представи лекция за осъзнаването и спазванета на правилата за качество и безопасност на продуктите

Актуално

инж. Благовеста ШиневаНа 14 и 15 ноември 2019 г. в Пловдив се проведе двудневна международна конференция „Без аварии”. В събитието участваха експерти и инвеститори от различни сектори на индустрията. Правилната поддръжка на индустриалните съоръжения, безопасните условия на труд и предотвратяването на аварии бяха част от акцентите на конференцията.

Управителят на ЦИЕС ЕООД инж. Благовеста Шинева беше един от лекторите на форума. Лекцията, която тя представи, имаше за цел да насочи вниманието на участниците към изискванията за здраве и безопасност при използване на работно оборудване. „Безопасността на продуктите, които се пускат на пазара и /или в действие е въпрос, който е от обществен интерес, а тема за безопаснотта е изцяло е свързана с дейността на ЦИЕС. Всички потребители, когато си купуват продукт, искат да са сигурни, че той е безопасен и отговаря на всички регулаторни изисквания“ - коментира в интервю за организаторите на събитието, инж.Шинева.

Като трета независима страна, ЦИЕС ЕООД предлага експертни услуги в девет направления, в полза на икономическите оператори, които са изцяло свързани с интересите на потребителите по отношение на безопасността, живота и здравето на хората и опазването на околната среда.

Още новини