Начало Новини Актуално Инициатива Единение, , създадена от акад. Стефан Воденичаров и екип от български учени, представя своите приоритети в Ст

Инициатива Единение, , създадена от акад. Стефан Воденичаров и екип от български учени, представя своите приоритети в Стара Загора

Актуално

Инициатива ЕдинениеНа 6 юни от 18 часа в Стара Загора в зала 1 на хотел Верея ще се проведе среща за представяне на Инициатива Единение, създадена от акад. Стефан Воденичаров и екип от български учени и интелектуалци, дълбоко убедени, че бъдещето на България е свързано с обединението на обществото, с връщането към националните корени, към българската духовност, вяра, култура и образование.

На срещата ще присъстват акад. Стефан Воденичаров, акад. Георги Марков, акад. Атанас Атанасов, предприемачът Красимир Дачев и други гости.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора каним всички, които вярват, че ЕДИНЕНИЕТО е пътят за просперитета на България, да присъстват на срещата и да участват в дискусията за неговата реализация в Стара Загора и България.

За по-добра организация на срещата е необходимо желаещите да участват в нея да заявят това на имейл office@chambersz.com, с контакти, на които да изпращаме последваща информация по темата.

Още новини