Начало Новини Актуално Информационна среща за работодатели относно наемане на чужденци

Информационна среща за работодатели относно наемане на чужденци

Актуално

ДБТТърговско-промишлена палата - Стара Загора и Дирекция Бюро по труда Стара Загора (ДБТ) организират информационна среща за работодатели относно наемане на чужденцина 29.01.2020 г. (сряда) от 14:00 часа, в конферентната зала в сградата на Дирекция Бюро по труда (ДБТ) Стара Загора, зала 202 (ул. Стефан Караджа 8).

Срещата на тема Наемане на работа чужденци от трети страни е организиранав рамките на проект ERIAS Европейска схема за интегриране на бежанци. Целта на проекта е насърчаване на бързото интегриране на граждани на трети държави на пазара на труда в ЕС чрез засилено сътрудничество и мобилизиране на работодатели, социални и икономически партньори.

В срещата ще вземат участие представители на Старозагорските структури на: Дирекция Бюро по труда - гр. Стара Загора, Група Миграция МВР Стара Загора, НАП и Инспекция по труда.

Актуалността на тази тема и интересът към нея непрекъснато нарастват. Очакваме тя да даде полезна комплексна информация на заинтересованите лица.

По време на семинара ще се запознаете с нормативните документи и процедури за наемането на чужденци, друга актуална информация от институциите за бизнеса, както и да споделите опит по темата.

Приложено Ви изпращаме програма и регистрационна форма.

За участие в семинара са поканени представители на държавни институции, които имат отношение по темата, както и представители на бизнеса и неправителствени организации.

Участието е безплатно.

Вашето участие моля да заявите, като изпратите попълнена приложената регистрационна форма на е-mail: office@chambersz.comили позвъните на тел.: 042 626297, 0888718677. Лице за контакти: Светослава Павлова

Краен срок за регистрация: 27.01.2020 г.

Още новини