Начало Новини Актуално Информационна среща: Представяне на възможностите на обединения публичен модул на ИСУН 2020

Информационна среща: Представяне на възможностите на обединения публичен модул на ИСУН 2020

Актуално

ОИЦНа 20 ноември 2019 г. (сряда) от 11:00 ч. Областен информационен център – Стара Загора ще  проведе информационна среща на тема: „Представяне възможностите на обновения публичен модул на ИСУН 2020“. Представители на Централно координационно звено към Министерски съвет ще демонстрират обновения публичен модул на Информационна система за управление и наблюдение (ИСУН) 2020, който предоставя възможност за извършване на повече и по-детайлни справки. 

Новата функционалност на системата дава възможност за проверка на допустимост на потенциалните кандидати по отворени  и предстоящи  за отваряне процедури  за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Чрез публичния модул могат да се направят справки в реално време за резултатите от оценката на всеки оценителен етап и крайното класиране на проектните предложения по процедурите за предоставяне на БФП.

Системата предоставя данни за подадените проектни предложения, сключени договори с бенефициентите, описание на дейностите и организациите, участващи в изпълнението, постигнатите индикатори, финансова информация, наложени финансови корекции, тръжните процедури и сключените договори с изпълнители.

Срещата ще се проведе на 20.11.2019 г. от 11:00 ч. в Зала №2 на Общинска администрация Стара Загора на адрес: град Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ №107.

Регистрацията за събитието започва в 10:30 ч. 

Още новини