Начало Новини Актуално Информационна кампания на тема 35 години Еразъм+ провеждат в Стара Загора

Информационна кампания на тема 35 години Еразъм+ провеждат в Стара Загора

Актуално

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз Еразъм+ и Европейски корпус за солидарност, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе в периода 5 юли 2022 г. - 16 септември 2022 г. Национална информационна кампания на тема 35 години Еразъм+. Инициативата ще представи възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

В рамките на кампанията, ЦРЧР ще проведе през 2022 г. 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната.

Вторият лъч на информационното турне ще се състои в периода 18 - 21 юли 2022 г . и ще премине през град Стара Загора, където на 20 юли от 11:00 до 13:00 часа в сградата на Международен младежки център, адрес: бул. Княз Александър Батенберг №19 ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми.

По време на събитието ще бъдат обсъдени актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми Еразъм+ и Европейски корпус за солидарност предоставят на българските граждани.

Още новини