Начало Новини Актуално IndustryMatchMaking - IMM2013 - Бизнес коопериране и технологичен трансфер

IndustryMatchMaking - IMM2013 - Бизнес коопериране и технологичен трансфер

Актуално

Интер Експо Център - СофияПартньорски организации от Албания, Англия, България, Румъния, Словения и Турция, които са членове на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network, организират бизнес срещи по време на 4 изложения в Интер Експо Център - София. Изложенията са:

  • MACHTECH & METAL - металургия, леярство и инструментална екипировка;
  • IFAM - автоматика, роботика и мехатроника;
  • PLAST - пластмасова и каучукова промишленост
  • INTRONIKA - електронна промишленост, компоненти, измервателни уреди и телекомуникации услуги.

Срещите ще се проведат на 7 март 2013 г., четвъртък, от 10 до 18 часа в Интер Експо Център - София, по предварителен график.
Събитието е добра възможност за създаване на ефективни бизнес контакти с местни и чужди партньори за бизнес коопериране, трансфер на технологии и съвместни проекти.

Ако участвате със собствен щанд в изложението, не пропускайте възможността да се срещнете с повече потенциални партньори. Ако сте посетители на изложението, можете да разчитате на предварителен график на срещи по насрещни интереси. Тази покана отправя ръководството на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, която е една от точките в България на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network.

Участието в бизнес срещите е безплатно.

При интерес за регистрация в системата за бизнес коопериране и участие във форума, можете да се свържете с ТПП - Стара Загора до 7 февруари 2013 г. на тел. 042 626297, 042 626033, Мануела Гуджева или имейл mgudzheva@chambersz.com.

Още новини