Начало Новини Предстоящо Индустрията близо до младите хора

Индустрията близо до младите хора

Предстоящо

В нощта на 28 юни 2024 г. шест производствени предприятия от Община Стара Загора и региона отварят врати за посещения от ученици, студенти и младежи в първото по рода си събитие – нощ на индустрията.

Нощ на индустрията е инициатива на Сдружение мост между поколенията и има за цел да популяризира производствени предприятия в шестте региона на България като представи тяхната дейност пред младите хора, за да намерят своята професионална реализация.

Първото пилотно издание на инициативата е в гр. Стара Загора, където 6 производствени компании от 20 часа до късно след полунощ ще посрещат ученици, студенти, младежи и граждани в работоспособна възраст и ще ги запознават с произвоствените процеси.

Компании домакини са: Градус АД, Наталия АД, Минералкомерс АД, Ате Пласт ООД, М+С Хидравлик АД и Хранинвест-Хранмашкомплект АД.

Официалното откриване на Нощ на индустрията е от 19.00 часа в Зала 1 на Хотел Верея, гр. Стара Загора, а автобусите с посетители тръгват точно в 20 часа то Паркинга на Хотел Верея.

Не пропускатейте първото по рода си събитие за популяризиране на българската индустрия сред младите хора! Станете част от Нощ на индустрията и доведете своите деца.

Участието в събитието изисква регистрация тук https://ni.irsbg.info/

 

 

Документи за сваляне

Още новини