Начало Новини Актуално Индустриална зона Загоре получи Акт 16

Индустриална зона Загоре получи Акт 16

Актуално

Индустриална зона ЗагореИндустриална зона Загоре вече има подписан Акт 16. Това съобщи изпълнителният директор на Зоната - Радослав Танев. Той допълни, че терените се радват на инвеститорски интерес. Със завършване на строителството и разговорите с потенциални купувачи станаха много по-интензивни. В напреднали преговори сме за закупуването на още два терена, обобщи Танев.

Изпълнителният директор е категоричен, че инвеститорите ще бъдат максимално улеснени при започване на своята дейност, чрез вече изградена инфраструктура и комуникации, както и чрез указване на пълно съдействие от екипа на Зоната.

Припомняме, че първата копка на Индустриална зона Загоре бе направена в края на миналата година. Тя се изгражда чрез колаборация между Община Стара Загора и държавата. Реализирането на Индустриалната зона ще има ключова роля за устойчивото развитие на целия регион. Цялата площ на Зоната, в първия етап от нейното изграждане, е 115 хил.кв.м., разделена на 11 имота с площ между 4 и 15 хил.кв.м. Вече има подписани два договора за реализиране на инвестиционни намерения.

Повече информация и новини за развитието на Индустриална зона Загоре АД може да бъде намерена на сайта на Зоната https://www.zonazagore.com/

 

Още новини