Начало Новини Актуално Индийски туроператори проявяват голям интерес към България

Индийски туроператори проявяват голям интерес към България

Актуално

индийски туроператори голям интерес БългарияБългарският туристически щанд се радва на рекордна посещаемост от индийски туроператори по време на двудневното изложение SATTE 2013 в Мумбай. Това се потвърждава и от представителите на българските туристически фирми, участващи във форума. Персоналните контакти са повече от 100 на ден. Четирите български фирми, участващи във форума, представят възможностите на нашата страна да предложи спа, голф, културен и летен туризъм.

Конкретни запитвания от страна на индийски туроператори има за групи от по 15-20 души – основно за корпоративен и семеен туризъм, съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Инициативата за българското участие в изложението е в резултат на политиката на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за популяризиране на България като целогодишна туристическа дестинация с предлагане на специализирани форми на отдих. Участието на българските туроператори в Индия е насочено главно към високата класа индийски туристи, които пътуват активно зад граница на далечни дестинации. Изложението е незаменим начин българските туроператори да обменят оферти с индийските си колеги.

Индийските туристи на далечни дестинации са едни от най-платежоспособните в света.

Още новини