Начало Новини Актуално Илиан Илиев остава треньор на Берое

Илиан Илиев остава треньор на Берое

Актуално
Илиан Илиев

Днес ръководството на футболен клуб Берое проведе среща-разговор със старши треньора Илиан Илиев. Наставникът изпълни обещанието си от събота и обяви, че подава своята оставка. След дебатите ръководството реши да не я приеме и гласува пълно доверие на Илиев и неговия щаб.

Вярваме, че той е човекът, който може да извади отбора от трудния момент, споделиха шефовете. Изпълнителният директор и Управителният съвет смятат още, че отборът има потенциал и вярват, че в такива неприятни ситуации играчите трябва и могат да проявят мъжество и имат възможности да излязат от положението.

Спортно-техническото ръководство ще проведе разговор с всеки футболист и се надява, че той ще бъде ползотворен както за клуба, така и за играчите. Смятаме, че това е пътя и начина отборът да върви напред и в същото време разчитаме както винаги да ни бъде оказана помощ от нашия дванайсети играч – беройската публика.

Благодарим за помощта и разбирането на феновете до момента и се надяваме да продължат в същия дух, защото Берое има нужда от тях, каза изп. директор Васил Драголов. Л

ично той ще участва в индивидуалните разговори с играчите. Беройци подновяват подготовка днес, а в сряда от 18 часа гостуват на Любимец в контролна среща.

Още новини