Начало Новини Актуално Икономически годишник на регион Стара Загора - 2013 година

Икономически годишник на регион Стара Загора - 2013 година

Актуално

Икономически годишник на регион Стара Загора за 2013 годинаИкономически годишник на регион Стара Загора е годишно периодично издание на Търговско-промишлена палата – Стара Загора. Настоящата книга е 12-и брой. Сборникът представя икономиката на регион Стара Загора чрез най-физиономичните производствени и търговски предприятия и адресна информация на стотици фирми. Годишникът е единственото издание, което публикува точна финансова информация за над 300 предприятия, които определят облика на икономиката на Стара Загора.

Данните за приходите от продажби и за печалбите на предприятията са представени при съпоставка на 2010 и 2011 година (двете последни години, за които са обявени публични финансови отчети). Данните позволяват да бъдат подредени в класации според икономическия показател и типа на фирмата.
В книгата е използвана собствена информация и данни, предоставени от Национален статистически институт; Дирекция Бюро по труда – Стара Загора и други.
Данните са обработени към 31 януари 2013 година от екип на Медиен център към Търговско-промишлена палата – Стара Загора.
Изданието е двуезично – на български и на английски език. Насочено е към всички гости на област Стара Загора, които искат да се запознаят с основните икономически дадености за региона; към ръководителите на български и на чуждестранни фирми и към широк кръг читатели.
Изданието и информацията в него се разпространява чрез: посолства; чуждестранни търговски мисии в България; търговски изложения у нас и в чужбина; мрежата на българските и на европейските търговско-промишлени палати; мрежата Enterprise Europe Network; обществените библиотеки. Предоставя се на официални гости на Областна администрация – Стара Загора и на общините от региона. Книгата се ползва като справочник от стотици ръководители на фирми от Стара Загора и от други региони на България.
Изданието има електронна версия и се разпространява в интернет чрез Икономически портал на регион Стара Загора (www.chambersz.com) – информационен сайт на издателя Търговско-промишлена палата – Стара Загора.

 

илко груев

Още новини