Начало Новини Актуално Хранинвест - Хранмашкомплект увеличи двойно договорите си (видео)

Хранинвест - Хранмашкомплект увеличи двойно договорите си (видео)

Актуално
Хранинвест - Хранмашкомплект Гошо Гочев

Кризата не попречи на Хранинвест - Хранмашкомплект - Стара Загора да постигне добри резултати, защото предлага качествени продукти и услуги на конкурентни цени, съобщи търговският директор Гошо Гочев.
Това е осигурило възможност на клиентите на дружеството да оптимизират разходите си и да оцелеят в кризата.

Резултатите на машиностроителното предприятие за 2011-а година са увеличение на договорите с 49% спрямо 2010-а година. Очакванията са през настоящата година те да нараснат с още 30%, заяви Гошо Гочев.
Предприятията от тежкото машиностроене бяха сред първите, които бяха засегнати от кризата и в същия ред започнаха да излизат от нея.

Клиенти на Хранинвест - Хранмашкомплект са водещи компании основно от САЩ, Англия и Германия и 90% от продукцията на дружеството е за износ.

Дружеството работи в няколко направления: механична обработка, производство на резервоари от благородна и черна стомана, заварени конструкции. Хранинвест - Хранмашкомплект разполага още с инструментално звено и с модерна лаборатория, в която се тества всеки детайл, за да няма брак.
За да бъде предприятието конкурентоспособно се правят сериозни инвестиции в оборудването и човешкия ресурс. Дружеството работи и по европейски проекти.

Хранинвест - Хранмашкомплект е част от структурата на Холдинг Загора.

Още новини