Начало Новини Актуално H&M отваря врати в Mall Galleria Стара Загора през март

H&M отваря врати в Mall Galleria Стара Загора през март

Актуално

Mall Galleria Стара ЗагораДрехите на световноизвестната марка H&M ще бъдат достъпни за жителите и гостите на Стара Загора. H&M открива свой търговски обект в Mall Galleria Стара Загора на 23 март 2013 г. До този момент H&M имаше търговски обекти в София, Варна и Бургас. Магазинът заема площ от 1 600 кв. м.

Той предлага модни дрехи на достъпни цени за жени, мъже, деца и младежи, включително концепциите  H&M Sport, Accessories  и Underwear. По традиция H&M ще отпразнува откриването на магазина си с карти ваучер на стойност 20 лева за първите 100 клиенти. 

На церемонията за връчване на филмовите Оскари през тази седмица Хелън Хънт избра да носи H&M рокля, създадена специално за нея по повода. Актрисата бе номинирана за Най-добра актриса в поддържаща роля за фантастичната ѝ игра във филма Сеанси.

H&M създаде ослепителна рокля, която да подчертава красотата и таланта на Хелън Хънт. Тъмносинята дълга рокля без презрамки е изработена от копринен сатен, специално за церемонията за връзване на Оскарите.

За нас е чест и удоволствие да направим тази рокля за една от най-изумителните актриси в света. Ние се възхищаваме на Хелън Хънт и сме поласкани да създадем рокля за подобен запомнящ се повод, сподели Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M.

Още новини