Начало Новини Актуално Хлебопроизводство пусна хляб Берое

Хлебопроизводство пусна хляб Берое

Актуално

Старозагорската общинска фирма "Хлебопроизводство" пусна на пазара хляб с марката "Берое". Пет стотинки от цената на насъщния ще се отделят за любимия на старозагорци футболен отбор. "Спортният" хляб е от марката "Добруджа", тежи 700 грама и е опакован в специален прозрачен пакет. В клубните зелено-бели цветове са щамповани логото на ПФК "Берое" и надписът "От хлебозавода на града за отбора на града".

"Специалният беройски хляб е нашият жест на съпричастност към каузата "Берое". Тимът на Илиан Илиев е емблема и символ на града, а актуалното менажиране и успешното му финансиране от старозагорския бизнес ни провокира да дадем своя дял в това", коментират от ръководството на "Хлебопроизводство" ООД, пише вестник Старозагорски новини.
Беройският хляб бе пуснат на пазара около празниците, свързани с честването на славния 25-годишен юбилей от шампионската титла на "Берое". Производителят е готов да изпълни и най-мащабните поръчки за хляба с марката на любимия за старозагорци отбор, гарантират от фирмата.

Още новини