Начало Новини Актуално Хиляди окупираха Lidl в Стара Загора

Хиляди окупираха Lidl в Стара Загора

Актуално

Толкова струпани хора, наредени в тлъста километрична опашка не сме виждали дори по времето на соца, коментираха дами в третата възраст, които не успяха да се докопат до евтините стоки на Lidl. Пенсионерите са категорични, че само здравите полицейски кордони са успели да въдворят ред и не се е стигнало до контузии и екшъни.

Очевидно надеждата за евтини стоки подмами жителите на Стара Загора, които още преди 8 часа бяха окупирали подстъпите на най-новия хипермаркет от популяраната немска верига. Както бе предварително обявено кметът Светлин Танчев преряза лентата на новата придобивка в необичайно ранния час за подобно събитие, най-вероятно заради предстоящата важна сесия на ОбС Стара Загора. Извършен беше и водосвет.
А след това се заредиха тълпите купувачи, въоръжени с примамливите оферти на Lidl, които предлагат нечувана евтиния - шоколади по 45 стотинки, белгийски бонбони от 400 грама само за 1,99 лв, банани и мандарини по 70 ст, олио по 1,49 лв литрова бутилка...

Репортерска проверка на вестник Старозагорски новини показа, че в първия ден на отварянето на магазина (25 ноември 2010 г.) до 13 часа опашката не отъняваше. Имаше и доста мераклии, които се простиха с намерението да пазаруват евтино."Обещават, че до неделя ще са толкова ниски цените или до изчерпване на количествата. Ама като гледаме тоя народ, май още днес ще свършат промоционалните стоки", притесняваха се старозагорци чинно наредени пред входа на Lidl.

Още новини