Начало Новини Актуално Ханс Кодрич отново старши треньор на Берое

Ханс Кодрич отново старши треньор на Берое

Актуално

Днес стартира първият подготвителен лагер на Берое. Новият старши треньор Ханс Кодрич заминава с група от 24 футболисти за Панагюрище, където тимът ще тренира до 2 юли. Именно в последния ден старозагорци ще изиграят и единствената си контролна среща по време на лагера – срещу втородивизионния Ком-Миньор (Берковица), съобщиха от пресслужбата на старозагорския зелено-бял отбор.

От днес треньор на вратарите е Кольо Петков, с когото Кодрич работи и при предишния си престой в Берое. Преди отпътуването си за Панагюрище играчите получиха заплатите си за месец май. Хърватинът Ханс Кодрич беше тренььор на Берое през 2005 г.

 

* * *

Ханс Кодрич

ОБРЪЩЕНИЕ на треньора на ПФК ”Берое”

Радвам се да съм отново в Стара Загора и да съм треньор на ФК ”Берое” и да продължим работата, която започнахме преди 5 години.

Дойдох по молба на Дамян Георгиев да помогна със своите знания, международен опит, сто процента професионално и неутрално, в тази тежка и деликатна ситуация, която в момента е емоционална.

Моето искрено желание и твърдо намерение е заедно, повтарям, всички заедно: ОТБОР, НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ПУБЛИКА ОТ ФЕНОВЕ, РЪКОВОДСТВО И МЕДИИ, да работим коректно и професионално само в интерес на “БЕРОЕ”.
Занапред пожелавам да сме всички  заедно - отбор и вярна, искрена публика, и да продължим успешната работа от Илиан Илиев.
Аз дойдох да работя професионално, с душа и сърце, само за ПФК ”Берое” и не съм топка за игра на интригантите.
Дошъл съм да работя, а не да говоря.
Накрая пожелавам на всички здраве, късмет и успех!

Стара Загора                                                                                              Ханс Кодрич
20.06. 2010 г.

Още новини