Начало Новини Актуално Група Български документи за самоличност в Стара Загора преминава на удължено работно време

Група Български документи за самоличност в Стара Загора преминава на удължено работно време

Актуално

Стара ЗагораЗа улеснение на гражданите при издаване на български лични документи, със заповед на директора на ОДМВР – Стара Загора е въведено удължено работно време на група Български документи за самоличност при ОДМВР – Стара Загора и звеното в РУ Полиция – Казанлък.

От 14 септември работните места за прием на заявления за издаване на лични карти и паспорти и връчване на готови документи в ОДМВР Стара Загора (на ул. Г.С. Раковски №68 - от западната страна на сградата на Областната дирекция) и в РУ Полиция – Казанлък ще обслужват граждани от 6.00 до 20.00 часа в работните дни, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция. Създадена е организация банковите клонове в звеното да работят със същото удължено работно време. Гражданите могат да  заплащат таксите и предварително във всяка една Търговска банка по сметка на Областна дирекция на МВР - Стара Загора:
BG47UNCR76303300000310
BIG: UNKRBGSF
УниКредит Булбанк- Стара Загора.
От полицията припомнят, че от 23 август звеното за прием на заявления за издаване на свидетелство за управление на МПС и връчване на готови документи в сектор Пътна полиция при ОДМВР – Стара Загора, също работи с удължено работно време - от 7.00 до 18.30 часа в работните дни. Там също е осигурен е работещ банков клон в рамките на удълженото приемно време.
На интернет-страницата на Министерството на вътрешните работи е създаден линк: http://nld.mvr.bg/nld/nweb.nsf/fVerification , чрез който гражданите могат да проверяват дали  заявените от тях лични документи са изготвени.  

Още новини