Начало Новини Съобщения Гражданите могат да се обръщат към общините, за да започнат подготовка на документите за саниране

Гражданите могат да се обръщат към общините, за да започнат подготовка на документите за саниране

Съобщения

Общинските и районните администрации са водещи партньори при изпълнението на проекти по процедура Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фон - Етап I.

Сдруженията на собствениците трябва да сключват партньорски споразумения с тях преди подаването на предложения за изпълнение на инвестиции.

За улеснение на процеса на кандидатстване Министерството на регионалното развитие и благоустройството публикува списък на лица за контакт, които общинските администрации са определили.

Представителите на Сдруженията на собствениците могат да осъществят връзка с тях преди да започнат подготовката на документи за кандидатстване, както и по въпроси свързани с цялостния процес на кандидатстване.

Списъкът е публикуван на страницата на МРРБ в раздел Проекти по НПВУ, подраздел Инвестиции по НПВУ, секция Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд (https://www.mrrb.bg/bg/spisuk-s-lica-za-kontakt-opredeleni-ot-obstinskite-administracii-vuv-vruzka-s-izpulnenieto-na-procedura-podkrepa-za-ustojchivo-energijno-obnovyavane-na-jilistniya-sgraden-fond-etap-i-po-nacionalniya-plan-za-vuzstanovyava-86298/).

 

Още новини