Начало Новини Актуално Готвят нов кметски наместник на с. Руманя

Готвят нов кметски наместник на с. Руманя

Актуално

Общоселско събрание в Руманя по повод скандален инцидент между сегашния и предишния кметски наместник организира общинското ръководство на Политическа партия ГЕРБ - съобщи председателят Емил Христов. - На него присъстваха организационният секретар Пламен Йорданов и ресорният от общинското ръководство Иван Велев.

Целта беше да се стигне максимално до истината, да се запознаем с мнението, настроението и позицията на повечето местни хора.
Вестник Старозагорски новини публикува прессъобщение на ПП ГЕРБ - Стара Загора. В него се казва, че общинското ръководство разглежда като непристойно и недопустимо поведението на кметския наместник на с. Руманя Бойчо Бойчев. Считаме, че оставането му на поста е нецелесъобразно, за което сме информирали чрез писмо кмета на общината проф. Светлин Танчев.
Емил Христов каза още, че са обсъждани и предложени на старозагорския градоначалник имена, които биха били удачни да изпълняват кметската длъжност в селото.
Следващата седмица ПП ГЕРБ отново ще има среща с населението на Руманя. Предполага се, че на нея ще бъде представен новоназначеният кметски наместник.

Още новини