Начало Новини Актуално Голямо благотворително пръскане с вода ще се проведе в Стара Загора

Голямо благотворително пръскане с вода ще се проведе в Стара Загора

Актуално

благотворително пръскане вода Стара ЗагораСдружение Самаряни организира голямо благотворително пръскане с вода в Стара Загора. Щурата инициатива ще се проведе на 1 юни от 15,00 до 17,00 часа в парк 5 октомври. Освен забавлението, което ще получат участниците в горещите летни дни, ще имат и възможността и да помогнем на кризисния център в Стара Загора.

Целта е той да се превърне в едно по-уютно и по-добро място, където жени и деца, пострадали от насилие да получават необходимата помощ и подкрепа.

Правилата:

  • Всеки срещу всеки;
  • Никой да не излиза сух от цялата работа.

Организаторите на събитието ще осигурят:

  • Водни бомби (балони с вода);
  • Цветни кофи;
  • Контейнери с вода.

Как можете да участвате?
Всеки желаещ може да участва в голямото благотворително пръскане с вода. Срещу минимална дарителска такса от 2 лева, всеки ще получи номер за участие в благотворителното пръскане. Със своя номер той ще участва в томбола с атрактивни награди, осигурени от спонсори на събитието.

Записване за участие:
Всеки може да се запише за участие и да получи своя номер от офиса на сдружение Самаряни, намиращ се на бул. Патриарх Евтимий 57 (с южен вход откъм ул. Братя Жекови), в специалната информационна шатра, която ще може да откриете около Гъбата на 28 и 30 май, от 17,00 до 19,00 часа или на място, непосредствено преди събитието.

Инициативата е подкрепена от: Община Стара Загора, Обществен дарителски фонд, ССИК Различният поглед, Сдружение Рома дестини, Младежки общински съвет, Спортен клуб Траяна, Книжарница Мистрал, Книжарница Милсто, Enoteca Marry's.

Носете си всичко, което може да изстрелва или събира вода – водни пистолети, кофи, шишета и др., съобщиха организаторите.

Венета Асенова

Още новини